77 Dzsungel  (2017)

Hamarosan a mozikban a Dzsungel, melynek kapcsán a Pannonia Entertainment és a Mafab.hu jóvoltából most 2 darab páros mozijegyet nyerhetsz a film budapesti díszbemutatójára.

Szeretnél Te is ott lenni a Dzsungel című túlélőthriller premier előtti vetítésén? Nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre, és a válaszodat megírni oktbóer 22. 18:00-ig a [email protected] email-címre, vagy a játékot meghirdető Facebook bejegyzésbe.

Melyik volt Daniel Radcliffe legutóbbi filmje, amit a hazai mozikban is vetítettek?

Ha egy kis segítségre van szükséged, kattints ide.

A Dzsungel díszbemutatójára október 25-én (szerda) 19:00 órai kezdettel kerül sor a budapesti Pólus Moziban, melyre két darab páros mozijegyet sorsolunk ki.

Az ausztrál horror-veterán Greg McLean (Wolf Creek – A haláltúra, A fenevad) Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált túlélődráma/pszichothrillere az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg nemzetközi bestseller memoárjából készült, a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. Sikerült is megszervezniük egy túrát a felfedezetlen vadonba, ám túravezetőjük váratlanul magukra hagyta őket a dzsungel mélyén. A következő három hét drámai küzdelemmel telt az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen - ahonnan nem mindegyikük tért vissza élve. Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter, Az ember, aki mindent tudott) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt. A filmet október 26-tól országszerte 40 moziban, köztük a Cinema City hálózatában vetítik, szinkronizált és feliratos verzióban egyaránt.