Ebben az egy dologban biztosan hasonlítani fog a Mandalorian 2. szezonja a Trónok harcához

Még talán a Disney sem számított rá, mekkora sikert aratott A mandalóri első évada. Pedig villámgyorsan óriási rajongótábort gyűjtött maga köré, akik most tűkön ülve várják a második szezont. A sorozatért felelős Jon Favreau most elárult egy érdekes részletet a folytatással kapcsolatban.

A forgatókönyvet is író Jon Favreau ugyanis nemes egyszerűséggel az utóbbi évtized talán legmeghatározóbb sorozatához, a Trónok harca szériához hasonlította A mandalórit. Legalábbis egy bizonyos dologban mindenképp. Elmondása szerint a hasonlóság abban rejlik, ahogy a szereplőket kezelik a második évadban.

Míg az első szezon kifejezetten Din Djarinra és a Baby Yodaként elhíresült, de a sorozatban csak Gyermekként emlegetett karakterre fókuszált, addig a második évadban ez változni fog. Persze továbbra is rájuk épül majd a központi történeti szál, egy egész seregnyi új mellékszereplő fog bemutatkozni. És e mellékszereplők mind elindíthatják a saját történeti szálukat.

Ezzel a sorozat készítői nagy teret kapnak, hogy tovább szélesítsék a Star Wars univerzumot. A Trónok harca is hasonlóképp épült fel, így itt is ez lesz a helyzet, az új szereplők sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd.

Az első évadban olyan arcokkal ismerkedhettünk meg, mint a Gina Carano által alakított Cara Dune vagy a Giancarlo Esposito által megformált Moff Gideon. A második szezonnal kapcsolatban egyelőre csak híresztelések vannak, melyek szerint Jamie Lee Curtis és Katee Sackhoff is szerepelni fog, ám az kérdéses, hogy milyen karaktert alakítanak majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»