55 Morbius  (2022)

A 2016-ban debütált Öngyilkos osztag fogadtatása igencsak felemásra sikerült, bár az igazsághoz kétségtelenül az is hozzátartozik, hogy a vágás miatt eléggé kusza lett a végeredmény.

Jared Leto Jokeréről szintén megoszlanak a rajongók véleményei, valósznűleg talán csak amiatt, hogy nem láthattak belőle eleget a filmben ahhoz, hogy a karaktert egyáltalán értelmezni lehessen, viszont az is tény, hogy Leto jeleneteit rendre kivágták a készítők.

Némi “vigaszt” nyújthat azonban, hogy az Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer egy eddig sosem látott vágást tett közzé a Twitteren, amelyben a félig megégett Joker látható. “Szégyellned kellene magad” - mondja a bűn bohóchercege.

Ehhez kapcsolódóan fontos megjegyeznünk, hogy idén tavasszal debütál az Igazság Ligája rendezői változata, amelyben a Leto-féle Joker is visszatér. Az eredeti változatban a karaktert szinte teljesen kiírták, így talán már pusztán emiatt is érdemes várni a produkciót, amely a tervek szerint közel 4 órás játékidőt kapott.

Leto egyébként időközben Marvelékhez is beigazolt, hiszen ő alakítja majd Morbiust is, amely várhatóan októberben kerül majd a mozikba.