Tom Hollander (galériánkban) BAFTA-díjas színész a pályafutása során olyan nagysikerű produkciókban szerepelt, mint A Fehér Lótusz sorozat, Madarak a dobozban, Bohém rapszódia, Büszkeség és balítélet és még hosszan sorolhatnánk, az ügynökségénél ugyanakkor valaki azt gondolta, hogy ő volt az az ifjú titán, aki Peter Parker szerepét hozta a Marvel filmjeiben.

Merthogy az 56 éves színész épp egy ilyen különös félreértés miatt kapta meg a nála jóval fiatalabb kollégájának, Tom Holland bónuszát, amely nem volt csekély összeg. Hollander a Late Night With Seth Meyers vendégeként osztotta meg ezt a történetet. “Egy rövid ideig ugyanazokkal az ügynökökkel dolgoztunk. És ez egy szörnyű pillanat volt. Meglátogattam a barátomat, aki Angliában színházban játszott. Önelégülten ültem a nézőtéren, miután éppen egy BBC show-t csináltam meg 30 ezer dollárért, majd a szünetben megnéztem az e-mailjeimet, és láttam, hogy érkezett egy üzenet az ügynökségtől, amiben ez állt: ‘Fizetési bizonylat az első kasszabónuszról a Bosszúállókért’” - mesélte Hollander.

A teljes interjút lentebb tudjátok megtekinteni. Tom Hollandot illetően ugyanakkor egyelőre kérdéses, hogyan alakult az általa alakított Pókember jövője az MCU-ban. A fiatal színész a Collidernek adott korábbi interjúban elmondta, hogy jelenleg is dolgoznak azon, hogy a negyedik részben “igazságot szolgáltassanak a karakternek”.