Egy év telt el, Will Smith pedig már viccelődik a hírhedt Oscar-pofonnal

Közel egy évvel a 2022-es Oscar-gálán történt botránya után, Will Smith már viccelődik azzal a bizonyos pofonnal, amely kis híján teljesen tönkretette a karrierjét.

Smith a TikTokon tett eleget egy különös kérésnek, miszerint egy tárgyat kellett kérdeznie arról, hogy az vajon mit is gondolhat róla. “Ez azért működik, mert mindennek van tudata. Felvehetsz egy tollat, és megkérdezheted tőle, hogyan lát téged, vagy mit gondol rólad. Megkérdezheted az autódat, hogy mit gondol rólad, sőt, még a pénzt is megkérdezheted, hogy mit gondol rólad” - olvasható az eredeti videóban.

Smith a videóban a kamerán kívülre nyúl, hogy átvegye a legjobb színésznek járó Oscar-díjat, amelyet a Richard király című filmben nyújtott alakításáért kapott, amelyet épp azon a gálán kapott, amelyen megpofozta Chris Rockot, amiért az a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszodásán viccelődött. Úgy tűnik, hogy Smith épp kérdezné készül valamit a szobortól, majd a videó váratlanul félbeszakad.

A történtek után a két színész bocsánatot kért egymástól, az Akadémia viszont fegyelmi eljárást indított Smith ellen.

dráma | életrajzi | sportfilm

Egy történet egy káprázatos sikereket elérő testvérpárról, Serena és Venus Williamsről, akik apjuk, Richard Williams edzősködése mellett a teniszvilág szupersztárjaivá... több»