2021.04.04   olvasottság: 3623x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Izgalmas hírünk van a számotokra: Henry Cavill jó eséllyel pályázhat Rozsomák szerepére.

Egy iparági pletyka alapján Henry Cavill lehet Rozsomák a Marvel Kapitány 2-ben

A Fox stúdió megvásárlásával a Disney-hez került számos Marvel karakter megfilmesítési joga, köztük az ikonikusnak számító Rozsomáké is, így jó ideje foglalkoztatja a rajongókat a kérdés, hogy Hugh Jackman után ki is kaphatná a szerepet.

Persze ehhez a feladathoz igencsak fel kell nőni, hiszen Jackman közel 20 éven át formálta meg a karaktert. A szereposztással kapcsolatban korábban már voltak találgatások, The Quartering magazin legfrissebb értesülései szerint Henry Cavill már most tárgyalásokat folytat a Marvellel Rozsomák kapcsán, aki nagy valószínűséggel a Marvel Kapitány folytatásában bukkanhat majd fel először.

Bár mindenképpen le kell szögeznünk, hogy mindez csupán egyelőre pletyka, jobban belegondolva azonban Cavillt sokan alkalmasnak találnánk Rozsomák szerepére. Azt már legalábbis tudjuk, hogy igazán remek szakállt és bajuszt tud növeszteni, amelynek esetenkénti eltüntetése CGI technológiával nem kis fejtörést okozhatott Az Igazság Ligája készítőinek.

Cavill legutóbb a Netflix Vaják című sorozatában szerepelt, de a közelmúltban derült ki, hogy Supermanként már biztosan nem láthatjuk újra a vásznon.

Marvel Kapitány 2 szinopszisával és szereposztásával kapcsolatban egyelőre nincsenek megerősített információk, várhatóan azonban a közeljövőben többet is megtudunk majd a produkció előkészületeiről.

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»