'Egy kib*szott idióta vagyok': Michael J. Fox a kultfilmről, amit nem vállalt el

Michael J. Foxnak ismét sikerült mindenkit megdöbbenteni, miután elárulta, hogy melyik nagysikerű film szerepét utasította vissza annak idején.

A színész a The View című műsor vendége volt, amelyben Whoopi Goldbergnek adott interjúban beszélt arról, hogy annak idején őt is megkeresték a Ghost egyik főszerepével, amelyben maga Goldberg is játszott.

“Volt egy lehetőség, hogy veled dolgozzak, amit elszalasztottam” - jegyezte meg J. Fox, majd hozzátette, hogy miután felvázolták számára a Ghost elgondolását, úgy érezte, hogy a film egyszerűen nem fog működni, ma már viszont nagyszerű alkotásnak tartja azt. “Egy kib*szott idióta vagyok!” - mondta a színész.

Persze Michael J. Fox még így is “belekóstolt” a kísértetfilmek világába, hiszen 1996-ban szerepelt a The Frighteners című produkcióban, amelyet még Peter Jackson rendezett.

A múlt hét folyamán jelent meg egyébként a Still: A Michael J. Fox Movie, amelyben J. Fox élete számos pillanatáról számol be, többek között a Parkinson-kórral való küzdelmeiről.

dokumentum | életrajzi

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik,... több»