Elhunyt a Maffiózók és a Szombat esti láz sztárja, Val Bisoglio

Val Bisoglio 95 éves korában hunyt el október 18-án kaliforniai otthonában, de a halálhírét csak most erősítette meg a felesége, Bonnie Bisoglio az NBC Monday. A halál oka nem ismert.

Elhunyt az amerikai filmek és sorozatok számos emlékezetes olasz karakterét alakító színész, Val Bisoglio.

“Ő volt az én drága férjem. Nagyon különleges ember volt” - mondta el az özvegye. 

Bisoglio 1926-ban született New Yorkban, olasz bevándorlók gyermekeként. A színpadokon kezdte a karrierjét, de széleskörű népszerűségre az 1977-ben bemutatott kultfilmben, a Szombat esti lázban tett szert, melyben Tony Manero (Jonh Travolta) erőszakos apját alakította. Közel 50 éves pályafutása alatt fél száznál is több filmben is sorozatban tűnt fel, melyek közül a legismertebbek M.A.S.H., Miami Vice, illetve a Maffiózók, melyben Murf szerepében láthattuk.

A szakma, a barátok és a rajongók mellett felesége és három fia, Joseph Valentino Bisoglio, Sgt. Scott Chapman és Casey DeFranco gyászolják. 

Nyugodjék békében.

#1
Val Bisoglio

Val Bisoglio

szül. 1926. 05. 07. - elhunyt 2021. 10. 18.
New York City, New York, USA
Bisoglio 1926-ban született New Yorkban, olasz bevándorlók gyermekeként. A színpadokon kezdte a karrierjét, de széleskörű népszerűségre az 1977-ben bemutatott kultfilmben, a Szombat esti lázban tett szert, melyben Tony Manero (Jonh Travolta) erőszakos apját alakította. Közel 50 éves pályafutása alatt fél száznál is több filmben is... több»