79 éves korában elhunyt Tony Sirico színész.

A színész halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal, Sirico július 29-én töltötte volna be a nyolcvanadik életévét. “Nagy szomorúsággal, de hihetetlen büszkeséggel rengeteg szeretetnek és kedves emléknek köszönhetően tudatjuk, hogy Gennaro Anthony 'Tony' Sirico 2022. július 8-án reggel elhunyt" - olvasható a közleményben. A színész halálának okát nem közölték, az viszont tudható volt, hogy Sirico egészségi állapota megromlott az elmúlt évek során.

A nagysikerű Maffiózók című sorozatban Paulie Walnut karakterét alakította hat évadon keresztül. A szériában nyújtott kiemelkedő színészi teljesítményéért hétszer jelölték Screen Actors Guild-díjra, amelyet kétszer el is nyert.

Az elmúlt években olyan nagysikerű filmen szerepelt, mint a Café Society, Wonder Wheel: Az óriáskerék, illetve a Taxi, a Chuck és a Médium című sorozatok. Tony Sirico pályafutása során közel 82 produkcióban vállalt szerepet, utolsó alakítása az All Mobbed Up című vígjátékban lesz látható.

A család közleménye szerint a Siricót két gyermeke, Joanne Sirico Bello és Richard Sirico, valamint unokái, testvérei, unokahúgai, unokahúgai, unokaöccsei gyászolják. Nyugodjon békében!

89 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Tony Sirico

Tony Sirico

szül. 1942. 07. 29. - elhunyt 2022. 07. 08.
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Tony Sirico New York városában született 1942. július 29-én, Genaro Anthony Sirico Jr. néven. Két testvére van Robert és Carmine. Robert katolikus pap, az Acton Institute megalapítója. A színészet előtt sikeres bűnözőnek lehetett nevezni, élete során 28 alkalommal tartóztatták le. 1967-ben egy brooklyni klub kirablásáért ült 13... több»