Elhunyt a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő színésze, Steve Restivo

81 éves korában elhunyt Steve Restivo színész.

Restivo 50 éves filmes pályafutása alatt közel 18 filmes szerepben  volt látható, a legtöbben  azonban valószínűleg a Neveletlen hercegnő és a Micsoda nő című produkcióból ismerhetik.

Testvérével, Joe Restivóval közösen 30 éven keresztül vezették a Los Angelesben található Vitello’s nevű éttermet, amely a későbbiekben az Emmy-díjas színész, Robert Blake feleségének, Bonny Lee Bakley meggyilkolásának ügye kapcsán vált hírhedté.

Steve Restivo halálának hírét a napokban közölte a nyilvánossággal fia, Roy. A színész még november ötödikén hunyt el. Restivo közel egy éven keresztül szenvedett tüdőrákban, a koronavírus okozta megbetegedés szövődményei azonban súlyosbították az állapotát.

A színészt gyermekei Roy, Vince és Steve Jr., felesége, Sara, testvérei, Salvatore és Lucy gyászolják.

Nyugodjék békében!

#1
Steve Restivo

Steve Restivo

szül. 1940. 01. 01. - elhunyt 2021. 11. 05.
Cefalù, Olaszország
Steve Restivo 50 éves filmes pályafutása alatt közel 18 filmes szerepben volt látható, a legtöbben azonban valószínűleg a Neveletlen hercegnő és a Micsoda nő című produkcióból ismerhetik. Testvérével, Joe Restivóval közösen 30 éven keresztül vezették a Los Angelesben található Vitello’s nevű éttermet, amely a... több»