Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Kisanyám - Avagy mostantól minden más (2004)

Raising Helen
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
dandelion1983   2021. 10. 02.

legújabb vélemény

0

Nem egy emlékezetes alkotás, én mégis nagyon szeretem. Kate Hudsonnak nagyon jól állt ez a szerep, John Corbett-t meg csak szeretni lehet. :) Könnyed, szívmelengető film.

 
indingo   2019. 12. 27.

0

Egem annyira nem nyűgözött le a film, jó, egyszer meg lehet nézni, de eléggé kiszámítható a története. Helyenként azért humoros, de így is csak középszerű.

 
rbernadett   2015. 04. 24.

0

Nagyon szeretem Garry Marshall filmjeit, de ez nem tudom mi volt. Ez a film tele van közhelyekkel, nincsenek benne humoros jelenetek viszont a drámához sem elég komoly. Mintha kimaradtak volna bizonyos átvezetések, reakciók, magyarázatok. A gyerekek ... több»

 
sptt   2020. 06. 09.

0
Kellemes délutáni romantikus komédia

Ne számíts őrületes fordulatokra, ne számíts frenetikus kacagásokra és telesírt papírzsebkendőkre, ez egy kellemes szombat délutáni romantikus komédia, se több, se kevesebb! Kate Hudsont most is jó nézni, ahogy érdekes látni a 15 éves pre-Mrs. Klicskót, vagyis Hayden Panettieret is. Ha nincsenek óriási elvárásaid, jól fogsz szórakozni.

 
Amanda   2018. 10. 23.

0

Szeretem ezt a filmet, többször is nézhető.

 
Buffy   2015. 12. 26.

0

Úgy látszik Gery Marshall már csak ilyen szentimentális marhaságokban fog előfordulni, de nem baj, jól áll neki. A legnagyobb azért mégiscsak John Corbett, aki elllenállhatatlanul szexi.

 
Phalanx   2015. 11. 27.

0

Nekem ez a laza humor bejött. Ha nem akarsz gondolkodni, csak bámulni Kate Hudsont és relaxálni, akkor pont Neked találták ki...szerintem. :)

A film összbevétele 37 486 138 dollár volt (imdb.com).

 

Egyik modell a divatbemutatóról, Erin Bartlett, ő Kate Hudson sógornője.

(AngelCass)
 

A Felekezetek közötti hockey mecs bírója Scotty Buttons két névből van összerakva Scott Hamilton és Dick Button. Mindketten arany érmes olimpiai bajnokok.

(AngelCass)
 

Ismerősek lehetnek az utcák ugyanis ugyanott forgatták mint a 2002-es Pókembert vagy az 1994-es Sorsjegyeseket, Queens-ben.

(AngelCass)
 

A film forgatása során Garry Marshall rendező folyamatosan Goldie-ként emlegette Kate Hudsont, köszönhetően annak, hogy édesanyjával, Goldie Hawnnel együtt dolgozott A vasmacska kölykei (1987) című filmen és megítélése szerint a két színésznő ugyanúgy néz ki és még ugyanúgy is játszik. Habár Hudson nem problémázott a félreértésen, a stáb kitett egy dobozt, amibe Marshallnak 5 dollárt kellett dobnia minden egyes alkalommal, amikor rossz nevet mondott. A forgatás végén Hudson a pénzt egy fergeteges partira fordította a stábbal.

(rbernadett)
 

Henry (Spencer Breslin) és Sarah Davis (Abigail Breslin) nem csak a filmben, hanem a valóságban is testvérek.

(rbernadett)