Adam Sandler Happy, a flúgos golfos című vígjátékának folytatása potenciálisan fejlesztés alatt áll, Christopher McDonald, aki maga is játszott az eredeti filmben, elárulta, hogy Sandler már megosztotta vele a forgatókönyv első vázlatát, írja a Deadline.

"Két héttel ezelőtt találkoztam Adam [Sandlerrel], és azt mondta nekem: 'McDonald, ezt imádni fogod'" - mondta a színész. "Azt kérdeztem, 'Mi?' Erre ő, 'Mit szólsz ehhez', és megmutatta a 'Happy, a flúgos golfos 2' első vázlatát. Talán ki kéne vágni ezt [ebből a hanganyagból], mert nem akarok hazudni, de megmutatta, és azt gondoltam, 'Hát, ez fantasztikus lenne'. Szóval, már készül. A rajongók követelik, a fenébe is!" - mondta a színész az Audacy’s 92.3 The Fan-nek adott rádiós interjújában.

A produkció az 1996-os, világszerte 82 millió dolláros bevételt produkáló film folytatása lenne, melynek eredetije egy bukott hokisról szól, akiből sikeres golfozó lett.

sportfilm | vígjáték

Happy Gilmore (Adam Sandler) minden vágya, hogy világelső hokijátékos legyen, azonban a szerencse nem áll mellette. Bár erőszakos természetével és nem éppen választékos... több»