Előzetest kapott a Stallone-valóságshow, benne Al Pacinóval és Dolph Lundgrennel

Sylvester Stallone valami újba vág bele.

A Paramount+ hamarosan induló valóságshow-ja, a A Stallone család, amely a színészt, feleségét és három lányukat követi nyomon, május 17-én mutatkozik be a szolgáltatáson az Egyesült Államokban, Kanadában, Latin-Amerikában és Brazíliában. A műsor másnap debütál az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Olaszországban, majd további nemzetközi piacok következnek.

A forgatókönyv nélküli sorozatban a nézők megismerhetik Stallone feleségét, Jennifer Flavin Stallonét, aki üzletasszony és a Serious Skin Care wellness-márka társtulajdonosa. Emellett a nézők megismerhetik a pár három lányát, akik mind különböző utakon járnak:

A legidősebb, Sophia még mindig keresi a fókuszát, és Sistine-nel együtt vezeti a Unwaxed című podcastot; Sistine, akinek színésznő és modell, első nagyjátékfilmjét készíti; Scarlet pedig főiskolai tanulmányai mellett színészi karrierjén dolgozik. Szerepelt a Tulsa King című sorozat 1. évadában.

Az új trailer bepillantást enged a Stallone család mindennapjaiba otthonukban és a munkahelyeiken egyaránt.

De nem csak ők lehetnek már ismerős arcok a sorozatban: Al Pacino és Dolph Lundgren is feltűnnek. A kétperces videóban az egyik lányt láthatjuk, aki nehezen tud randizni egy ilyen híres apával; és a család összes nő tagja gúnyolódik az Sly-on, amiért az kamerák elé akar kerülni, annak ellenére, hogy ő volt az, aki eredetileg nem akart valóságshow-t.

A The Family Stallone az MTV Entertainment Studios gyártásában készül. 

Nézd meg a teljes előzetest és döntsd el, követed-e mindenki Rockyjának mindennapjait.

valóságshow

SkyShowtime (2023.10.02.)

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»