Az 1996-ban megjelent, Jan de Bont rendezésében készült Twister parádés szereposztást kapott annak idején, és nagyon úgy tűnik, hogy a folytatás ezt hozza majd, befutott a Twisters – Végzetes vihar előzetese.

Glen Powell nevével mostanában egyre gyakrabban találkozhatnak a mozilátogatók, a színész legutóbb a Imádlak utálni romantikus vígjátékban volt látható, korábban pedig olyan nagysikerű produkciókban szerepelt, mint a Top Gun: Maverick és A számolás joga.

“Nem szembenézel a félelmeiddel, hanem egyenesen meglovagolod őket” - hangzik el Powelltől a bejátszásban, és pusztán már ebből joggal következtethetünk arra, hogy ebben a sztoriban valóban egy igazi fenegyereket kapunk, aki valóban szembenéz bármilyen pusztító tornádóval…vagy akár kettővel is.

Ahogy a cím is sejteti ugyanis a Twistersben már jóval nehezebb dolga lesz hőseinknek, és bár a film csekekményéről egyelőre keveset árultak el, Powell egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy a folytatásban nem az előző filme történetét szeretnék újraalkot.

Twisters további főszerepében Daisy Edgar-Jones, Maura Tierney, Daryl McCormack, David Corenswet, Sasha Lane és Kiernan Shipka. Nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetest lentebb!

akció | kaland | thriller

Kate Cooper (Daisy Edgar-Jones) egykori viharvadász, aki főiskolás korában pusztító találkozást élt át egy tornádóval, és most a New York-i képernyőkön tanulmányozza a... több»