Marvel rajongó készüljetek, mától nézhető A galaxis őrzői - ünnepi különkiadás!

Mától, november 25-től streamelhető A galaxis őrzői ünnepi különkiadása, mely egészen kiváló kritikai és nézői fogadtatásban részesült.

A frissen bemutatott különkiadásban a rajongók kedvencei, Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon, Drax, Mantis és Nebula is visszatér. A produkción a franchise rendezője, James Gunn is dolgozott, aki korábban azt mondta, ez a "legjobb dolog", amit valaha készített.

Az rögtön kiderül az előzetesből is, hogy az ünnepi különkiadásban Kevin Bacont elrabolják. A trailerben Chris Pratt Star-Lordja elég lehangolt, miután elvesztette Gamorát (Zoe Saldaña) a Bosszúállók: Végjátékban. Hogy felvidítsák, az Őrzők a Földre utaznak, hogy megtalálják a tökéletes karácsonyi ajándékot: Kevin Bacont. Drax (Dave Bautista) és Mantis (Pom Klementieff) elmennek a házához, és betörnek hozzá, a színész pedig rémülten menekülni próbál.

Most, hogy megérkezett a film, már csak A galaxis őrzői 3-ra kell várnunk, ami 2023. május 5-én kerül a mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A galaxis őrzői karácsonyi különkiadást kapnak 2022-ben. Egyelőre még nem sok minden ismert a történetről, de az ünnepi hangulat biztos. A különkiadást egyszerre forgatják a... több»