Előzetest kapott Steven Spielberg musicalje, a West Side Story

Spielberg idén nem versenyzett az Oscarért, de a West Side Storynak minden esélye megvan rá, hogy jövőre ott legyen az év legjobbjai között.

Az Oscar-gálán debütált a legendás rendező új filmjének, a West Side Story első teljes előzetese, mely természetesen a hazai mozikat sem fogja elkerülni, bár a premierre még jócskán várnunk kell, ugyanis az előzetes tervek alapján a film csak idén decemberben debütál majd idehaza. 

A történet New Yorkban játszódik, a cselekmény középpontjában pedig két rivális banda, az amerikai tinikből álló Jets és a Puerto Ricó-i fiatalokból álló Cápák állnak. A bandaháború elkerülhetetlennek látszik, a tét pedig óriási. Tony, a Jets egyik vezéregyénisége azonban beleszeret a rivális banda fejének húgába, mely mindent megváltoztathat. 

A filmet Tony Kushner és Arthur Laurents forgatókönyve nyomán Steven Spielberg (Ryan közlegény megmentése, Az elveszett frigyláda fosztogatói) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ansel ElgortCorey StollRita MorenoMaddie ZieglerCurtiss CookTalia Ryder és Brian d'Arcy James.

Hazai premierdátum: 2021.12.09

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | krimi | musical | romantikus

1950-es évek New Yorkjában két rivális banda is szemet vetett a West Side kerületre. Az amerikai tinédzserekből álló Jets és a Puerto Ricó-ig Cápák között egyre jobban... több»