Ennyi volt, elkaszálták a jelenleg futó legjobb (?) sci-fi sorozatot

Nem kap további folytatást az HBO Maxon futó A farkas gyermekei című sorozat.

“Bár A farkas gyermekei harmadik évadát nem tudjuk megcsinálni, rendkívül hálásak vagyunk a színészeknek és a stábnak, valamint az alkotóknak, Aaron Guzikowskinak, Ridley Scottnak, David W. Zucker-nek és a Scott Free Productions teljes csapatának, hogy művészi munkájukkal és képességükkel elárasztották a rajongókat a Kepler-22b világával" - áll az HBO Max közleményében.

A sorozat első évada 2020. szeptemberében debütált, amely pozitív kritika fogadtatásban részesült, így nem is kellett sokáig várni arra, hogy bejelentsék, hogy elkészül a folytatás. A második évad ráadásul nem csak számos fordulatot tartogatott, hanem egy cliffhangerrel is zárult.

Az elmúlt időszakban hatalmas változások történtek a WarnerMedia-nál, többek között a Warner Bros. és a Discovery egyesítése, ebből kifolyólag a sorozat egyik főszerepét alakító Abubakar Salim ezekre a változásokra hivatkozott, amikor indokolni kívánta a széria eltörlését.

“Egyedülálló helyzetben vagyunk: van egy teljesen kidolgozott és megtervezett forgatókönyvünk, egy hatalmas produkciós csapat áll mögöttünk, hihetetlen kritikai fogadtatás, és ami a legfontosabb, egy olyan erős nemzetközi rajongói bázis, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni” - írta a közösségi médiában a színész.

dráma | fantasy | sci-fi | thriller

Miután az emberiség az egész univerzum meghódítását tűzte ki céljául, két android emberi gyerekeket nevel, és próbálják megvédeni őket az idegenben rájuk leselkedő... több»