Erre a 3 visszatérő sorozatra az egész világ rá fog kattanni

A sorozatok rajongóinak az év végéig még várni kell néhány nagyszabású műsor premierjére.

Ilyen például a Netflix A korona című sorozatának hatodik évada, amely a streamingplatform számára óriási jelentőségű, és amely többek között Diana hercegnő halálát, valamint Vilmos herceg és Kate Middleton románcát is beemeli az új évadba.

Sajnos a Netflix egyelőre titokban tartja a sorozat megjelenési dátumát, ugyanakkor arra is vár épp, hogy összességében milyen hatással lesz a kettős hollywoodi sztrájk az őszi tévés szezonra.

Íme, néhány sorozat, amiket a Rotten Tomatoes felmérése alapján minden sorozat fan nagyon vár. A Ti listátokon rajta vannak?

#3

77 Reacher  (2022)

(15) (20)

akció | dráma | krimi

Amazon Prime Video

Jack Reacher a katonai rendőrség tagja volt, viszont leszerelése után letartóztatják. A vád gyilkosság, viszont nem ő a tettes. A szálak egy összeesküvéshez vezetnek,... több»

Lee Child író thriller-sorozata alapján a Prime Video a könyvsorozat rajongóinak egy olyan változatát adja a főhősnek, amit értékelni tudnak. Nem akarjuk megsérteni Tom Cruise-t, de az ő nagyvásznas alakítása semmiképp sem testesítette meg a toronymagas egykori katonai rendőrnyomozót, aki most csavargó, és aki - okostelefonja nélkül, csak a legszükségesebb dolgokat cipelve - városról városra jár, hogy bűntényeket oldjon meg, és nagyjából mindenkinek segítsen, akinek szüksége van rá. / A Reacher, eddigi legkedveltebb változata decemberben tér vissza!      
#2

84 Loki  (2021)

(16) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

Miután Loki ellopta a Tesseractot, őrizetbe veszi egy szervezet, ami az időt felügyeli. Segítségével egy hosszú időutazásra indulnak, amely folyamán megváltoztatja az emberek... több»

A Marvel rajongók által kedvelt sorozat, amelyben Tom Hiddleston alakítja a leghuncutabb istenséget, kevesebb, mint egy hónap múlva visszatér a Disney felületeire a második évaddal. A sorozat többek között ott folytatja, ahol abbahagytuk, miután Loki harcát követjük az Idővariációs Hatósággal. A sorozat emellett bővíti a multiverzumot és a karakterek listáját, miközben Loki továbbra is azzal küzd, hogy mit jelent a szabad akarat birtoklása.
#1

87 Fargo  (2014)

(38) (6)

dráma | krimi | thriller

A Coen-testvérek korábbi filmjének univerzumában játszódó sorozat története egy minnesota-i kisvárosban, Fargóban játszódik. Főhőse Lester Nygaard, egy tutyimutyi... több»

Az FX által Minnesotában és Észak-Dakotában játszódó Fargo ötödik részében Dot Lyon egy külsőre tipikus középnyugati háziasszony (Juno Temple alakítja), aki egy olyan életének köszönhetően kerül bajba a hatóságokkal, amiről azt hitte, hogy már a múlté. A farmer, prédikátor és seriff Roy Tillman (Jon Hamm) eközben évek óta keresi őt. A legújabb évad hivatalos szinopszisából: "Az ország legnagyobb adósságbehajtó ügynökségének vezérigazgatója, az "adósság királynője" nincs elragadtatva fia feleségválasztásától, és nem sajnálja az alkalmat, hogy hangot adjon rosszallásának. Amikor azonban Dot szokatlan viselkedése felkelti a minnesotai rendőrhelyettes, Indira Olmstead (Richa Moorjani) és az észak-dakotai Witt Farr (Lamorne Morris) figyelmét, Lorraine kijelöli házon belüli tanácsadóját és legfőbb tanácsadóját, Danish Gravest (Dave Foley), hogy segítsen menyének." / A sorozat november 21.-én tér vissza.