Ki ne örülne neki, ha készülhet egy újabb mókásnak ígérkező animációs filmre? Manapság, amikor a Netflix már a legnagyobb hollywoodi stúdiókkal vetekedő projekteket szinte hetente mutat be, már egyre sűrűbben mutatkoznak be ezek is. A következő épp A Mitchellék a gépek ellen lesz.

A történet a világ legátlagosabb, leghétköznapibb családjáról, Mitchellékről szól. Ők azok, akik a szomszédban laknak, akikkel soha semmi érdekes nem történik, akik arról küldenek köremailt az ismerősöknek, ha épp zöldhullámot kaptak hazafele a melóból. És naná, hogy ők azok, akik egyik nap arra ébrednek, hogy bizony egyedül ők menthetik meg a világot. Az ügyeletes gonoszt ezúttal az emberek életét éppen megkönnyíteni hivatott gépek, autók, okostelefonok és egyéb okosított eszközök jelentik, amelyek terminátorfilmeket idézve öntudatra ébrednek és fellázadnak.

A sztori tehát mókásnak ígérkezik, a kivitelezés minőségére pedig a két producer, Phil Lord és Christopher Miller a garancia. Nekik köszönhetjük a Pókember - Irány a Pókverzumot is, szóval eléggé képben vannak az animációs filmek terén.

A Mitchellék a gépek ellen néhány napja mutatkozott be a mozikban (már ahol), míg a Netflix kínálatába április 30-án debütál. Szóval lenne egy jó tippünk, hogy mit fogtok nézni most hétvégén…