Erről a 4 Netflix-sorozatról (és műsorról) ne maradj le ezen a héten!

Már többször értekeztünk róla, mi minden újdonságra készülhetünk márciusban, de azért érdemes figyelemmel kísérni a dolgokat heti bontásban is. Most például ajánlunk négy új sorozatot kifejezetten a Netflix kínálatából. Sőt, egészen pontosan három sorozatot és egy olyan műsorszámot, amilyen első ízben szerepelt a legnagyobb streaming szolgáltató műsorában.

#4

65 Csapatmunka  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

A szélsőséges alaszkai vadonban 16 túlélő versenyez egy hatalmas pénznyereményért, de ezeknek a magányos farkasoknak egy csapat tagjának kell lenniük a győzelemhez. több»

A szélsőséges alaszkai vadonban 16 játékos versenyez egy hatalmas pénznyereményért. Bár a végén csak egy győzhet, az odáig vezető úton azonban muszáj egymásra is támaszkodniuk.
#3

vígjáték

Netflix

Március 4-én a marylandi Baltimore-ban lép színpadra a komikus ikon, Chris Rock a Netflix első, élő történelmi show-jának keretén belül. több»


Szereplők: Chris Rock
Március 4-én a marylandi Baltimore-ban lépett színpadra a komikus ikon, Chris Rock a Netflix első, élő történelmi show-jának keretén belül. Ez volt az első ilyen élő közvetítés a Netflixen, amit utólag is vissza lehet nézni. A komikus természetesen nem hagyta ki a Will Smith pofon sztoriját sem.
#2

dokumentum

Netflix

A Malaysian Airlines 370-es járatának rutinrepülésnek kellett volna lennie: Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járat, 239 utassal és személyzettel a fedélzeten. De nem sokkal a... több»

A Malaysian Airlines 370-es járatának rutinrepülésnek kellett volna lennie: Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járat, 239 utassal és személyzettel a fedélzeten. De nem sokkal a felszállás után, egy csendes éjszakán 2014-ben az MH370-es végleg eltűnt a radarok képernyőjéről. A RAW hét országban játszódó, lebilincselő dokumentumfilm-sorozata hatalmas archívumok segítségével rekonstruálja az eltűnés éjszakáját, és a nézők megismerhetik a repülőgép eltűnésével kapcsolatos három legvitatottabb elméletet.
#1

83 Te  (2018)

(26) (9)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába... több»

Joe Goldberg, miután előző élete lángba borult, Európába menekült, hogy elmeneküljön a "zűrös" múltja elől, új identitást vegyen fel, és persze, hogy az igaz szerelmet keresse. Joe azonban hamarosan új szerepében találja magát, amikor rájön, hogy talán nem ő az egyetlen gyilkos Londonban. Most a jövője azon múlik, hogy azonosítja és megállítja-e azt, aki célba vette az új baráti társaságát.