Erről szól majd a Karib tenger kalózai 5A kép forrása: Walt Disney Pictures

Alig néhány órával azután, hogy kiderült, Kaya Scodelario (Az útvesztő) játszhatja a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja női főszerepét, újabb fejlemények láttak napvilágot, ezúttal Brenton Thwaites jóvoltából.

Brenton Thwaites tavaly novemberben szerződött le A Karib-tenger kalózai 5 (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) egyik főszerepére. A történetről eddig mindössze annyi derült ki, hogy Thwaites egy fiatal brit katonák alakít majd, aki szövetséget köt Jack Sparrow kapitánnyal (Johnny Depp). A színész elárulta, hogy a film preprodukciós munkálatai már februárban megkezdődnek Ausztráliában, de ejtett néhány szót a sztoriról is.

"Nem tudok túl sokat a történetről, elég szigorúan veszik a dolgot. Egy hónap múlva megyek vissza Ausztráliába. A sztori nagyvonalakban egy fiatal férfiről szól, aki szeretne újra találkozni az apjával, Davy Johnesszal. Azonban van egy átok, ami megakadályozza őt ebben. Azt hiszem, arról szól, hogy miként próbál meg túllépni ezen, megoldást találni és megmenteni az apját. Nagyon várom már. Jó móka lesz."

Davy Jonest A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse és A Karib-tenger kalózai: A világ végén című epizódokban Bill Nighy játszotta, azonban utóbbi végén Orlando Bloom "vette át" a karaktert. Bloom a közelmúltban sejtelmesen arról beszélt, hogy visszatérhet a franchise következő epizódjában, mely a fentiek tükrében értelmet is nyerne. A film negatív főhősét Javier Bardem alakítja, Barbarosa kapitány szerepében pedig ismét Geoffrey Rusht láthatjuk majd.

A A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. július 7-én debütál a mozikban.