2018.10.11   szerző: hp   hozzászólások: 1

Írd meg nekünk, melyik filmet szeretnéd megnézni, és mi megajándékozunk egy páros mozijeggyel!

És Te, melyik filmet néznéd meg szívesen? Válassz, és NYERJ rá páros mozijegyet!

Új játékkal jelentkezünk, hogy biztos ne maradj le a moziélményről.

VenomCsillag születikHúzós éjszaka az El Royale-ban? Nem lesz könnyű választás, de csak rajtad áll! A páros mozijegyet a három sikervárományos valamelyikére ellenben mi biztosítjuk.

Nincs más dolgod, mint ide kattintva a játékot meghirdető Facebook posztban megírni, hogy melyik filmet szeretnéd megnézni, és automatikusan bekerülsz a sorsolásba. Egyszerűbb már nem is lehetne!

Ha még nem döntöttél, nézd meg mindhárom film előzetesét idelent, melyek biztosan meghozzák a kedved egy jó kis mozizáshoz.

A játék határideje október 14. 00:00 óra. A nyertest másnap délben hirdetjük ki a játékot meghirdető Facebook-bejegyzésben!

Sok sikert kívánunk!

 

#3

87 Csillag születik  (2018)

dráma | romantikus | zenés

Bradley Cooper legújabb rendezésében egy, már jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga... több»

#2

thriller

Hét idegen találkozik a sötét múltú El Royale nevű hotelben. Mind a hét vendég maga mögött szeretné hagyni rázós múltját, és mindegyikük számára meg is adatik a... több»

#1

75 Venom  (2018)

akció | horror | sci-fi

Ruben Fleischer rendezésében kapott végre filmet a Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb antihőse, aki űrlényként érkezik a Földre, és alig tudja kielégíteni gátlástalan... több»