Ennél meglepőbb reakciót még aligha kapott egy fiatal színész az intim jelenetei miatt.

Az HBO nagysikerű sorozatának, az Eufória sztára, Sydney Sweeney a napokban adott interjút a The Ellen DeGeneres Show-ban. A fiatal színésznő bevallotta, hogy teljesen megfeledkezett a szériában játszott meztelen jeleneteiről, amikor meghívta nagyszüleit a második évad premierjére.

“Meghívtam az egész családomat, és nem igazán gondoltam a meztelenségre. Úgy voltam vele, hogy 'Ez egy hollywoodi premier! El kell jönnötök!'” - mondta Sweeney. A nagyszülei azonban láthatóan nem jöttek zavarba az intim jelenetek láttán, sőt, bókkal is illeték az unokájukat.

“Azt mondták, nekem van a legjobb fenekem Hollywoodban” - jegyezte meg humorosan a színésznő, aki egy korábbi interjúban már elmondta, hogy bár nincs problémája a meztelen jelenetekkel, ettől függetlenül úgy érzi, hogy emiatt a kritikusok is kevésbé figyelnek oda a valódi színészi teljesítményére.

“Nagyon büszke vagyok az Eufóriában nyújtott munkámra. Szerintem nagyszerű alakítás volt. De senki sem beszél róla, mert meztelen voltam” - nyilatkozta Sweeney, majd hozzátette, hogy az Eufória rendezője Sam Levinson nem feltétlenül ragaszkodik a saját elképzeléseihez, így soha sem volt arra kényszerítve, hogy megváljon a ruháitól egy jelenet kedvéért, ha ő maga úgy érezte, hogy semmi szükség rá.

dráma

Rue eddig is vékony palánkon egyensúlyozott, hogy a felszínen maradjon, azonban ami valamikor egy zavaró viszketés volt, most már egy sajgó sebbé vált. A függőség, kapcsolatok... több»