Nicholas Hoult (galériánkban) egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy több szerepről is lemaradt, többek között a Batman, a Top Gun: Maverick és a Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész című filmben. 

Annak ellenére, hogy az utóbbi filmben felajánlottak neki egy szerepet, egy másik projekt, a Nagy Katalin - A kezdetek miatt le kellett mondania róla. 

“Részt vettem a Batman kameratesztjén, de nem kaptam szerepet. Részt vettem a Top Gun: Maverick tesztjein, de nem kaptam meg a szerepet. Aztán felhívott Tom Cruise, hogy "hé, mit szólnál a 'Mission Impossible'-hez?". OKÉ, RENDBEN. Megkaptam a szerepet. Aztán le kellett mondanom róla, mert már a Nagy Katalin: A kezdetek című tévésorozat forgatására volt szerződésem" - mesélte Hoult a Guardiannek.

Hoult Robert Pattinson mellett pályázott a Batman szerepére, de utóbbival szemben alulmaradt. Nem világos, hogy a Top Gun 2-ben melyik szerepre pályázott, azt viszont elárulta, hogy az új Mission: Impossible-filmben ő játszotta volna a főgonoszt, de vissza kellett lépnie a projektből.

A színész legújabb filmje, a Renfield már a mozikban.

63 Renfield  (2023)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime (2023.11.19.)

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»