A  Bosszúállók: Végjáték rendezői az utóbbi hetekben számos rajongói elméletre adtak választ, most pedig az is kiderült, melyik X-Men karakter maradt volna életben Thanos csettintése ellenére.

Végjáték rendezői, Anthony Russo és Joe Russo az amerikai IGN-nek adtak interjút, melyben az újságíró arról kérdezte őket, melyik X-Men karaktert hagyták volna életben a filmjükben, írja a ComicBook.

A páros nem is habozott sokáig válasszal, és azonnal rávágták: Rozsomákot (Hugh Jackman).

"Örömmel láttuk volna a rendkívül motivált Rozsomákot, amit felveszi a harcot Thanossal" - mondta Joe Russo, majd hozzátette, hogy biztos nem lett volna könnyű a karakternek látnia, ahogy az összes mutáns meghal, de egész biztosan adott volna neki a dolog egy jó nagy adag motivációt.

"Nem az a dolgunk, hogy megadjuk az embereknek, amit akarnak, hanem az, hogy azt adjuk, amire szükségük van" - tette hozzá.

Bár arról, hogy mikor csatlakozhat Rozsomák (és ki fogja alakítani) a Marvel moziverzumához, egyelőre nincsenek információk, de az biztos, hogy örömmel láttuk volna Hugh Jackmant, amint összeméri erejét az Őrült Titánnak.