Jennifer Aniston az Allure magazin nemrég megjelent címlapsztorijában röviden beszámolt Hollywood csillogásának elhalványulásáról.

A cikk írója felolvasott egy szöveget Anistonnak, amelyben egy barátja a következőket írta a Jóbarátok szupersztárjáról: "Soha senki nem lesz olyan híres, mint ő. Az a fajta tömeghírnév-jelenség, ami olyan régóta ég, ma már egyszerűen nem érhető el. Ő olyan, mint egy némafilmsztár a TikTok-os sz*rháziak generációja között".

"Hűha. Ó, ettől kirázott a hideg" - reagált Aniston - "Kicsit elszorult a torkom. Úgy érzem, mintha haldokolna a film. Nincsenek többé filmsztárok. Nincs többé csillogás. Régen még az Oscar-partik is olyan szórakoztatóak voltak."

Aniston egyenesen azt mondta, hogy utálja a közösségi médiát. A színésznő eddig nagyrészt távol tartotta magát a különböző közösségi médiaplatformoktól, de úgy döntött, 2019 októberében csatlakozik az Instagramhoz. Az Instagramra való felkerülése akkora felhajtást okozott, hogy az alkalmazás egy rövid időre összeomlott. Aniston jelenleg 40,7 millió Instagram-követővel büszkélkedhet. Az Allure-nak elmondta, hogy elsősorban csak azért csatlakozott a platformhoz, hogy a LolaVie-t, a környezetbarát termékekre specializálódott hajápoló cégét reklámozza.

"Utálom a közösségi médiát" - mondta Aniston - "Nem vagyok jó benne... Számomra kínszenvedés. Azért mentem fel az Instagramra, hogy elindítsam ezt a termékcsaládot. Aztán jött a világjárvány, és nem indítottuk el. Szóval csak az Instagramon kellett lennem. Ez nem jön magától."

Aniston elgondolkodott azon is, hogy a közösségi média hiánya talán az egyik oka annak, hogy a Jóbarátok továbbra is megasiker a streamingben:

"Vannak emberek, akik azt mondják, hogy a Jóbarátok nézése mentette meg őket a rákdiagnózis idején, vagy annyi ember, akik egyszerűen annyira hálásak egy kis sorozatért" - mondta Aniston - "Mi tényleg szerettük egymást, és vigyáztunk egymásra. Nem tudom, miért van még mindig visszhangja; nincsenek iPhone-ok. Csak emberek beszélgetnek egymással. Ma már senki sem beszélget egymással..."

Anistont legközelebb a The Morning Show című Apple TV+ sorozatának harmadik évadában láthatjuk, valamint újra összeáll Adam Sandlerrel a Gyagyás gyilkosság 2. című Netflix-folytatásukban.

Az 53 éves sztár elárulta, hogy évek óta IVF (in vitro megtermékenyítés) kezelésen esett át, hogy gyermeket vállaljon. Mint ismeretes, Jenniferről az évek során rengeteg szalagcím született, amelyekben terhességi pletykákat terjesztettek és a testéről beszéltek. Most először erősítette meg, hogy valóban megpróbált gyermeket vállalni.

"Azt mondanám, hogy a 30-as, 40-es éveim végén, nagyon nehéz dolgokon mentem keresztül, és ha nem mentem volna keresztül ezeken, soha nem váltam volna azzá, akinek szántak" - mondja - "Ezért vagyok annyira hálás mindazokért a sz*r dolgokért. Máskülönben megrekedtem volna abban, hogy ez a személy legyek, aki annyira félős, annyira ideges, annyira bizonytalan abban, hogy ki is ő valójában."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés