Talán meglepő, de Arnold Schwarzenegger (galériánkban) 4 éve nem készített akciófilmet. A 75 éves sztár most újra felveszi a kesztyűt.

Arnold Schwarzenegger, aki a Terminator: Sötét végzet óta nem szerepelt akciófilmekben, alakítja Scott Waugh Breakout című akcióthrillerének főszerepét.

A filmben Schwarzenegger Terry Reynolds szerepét játssza majd, aki elhatározza, hogy kiszabadítja mostohafiát a börtönből, akit tévesen ítéltek el 25 év börtönre egy másik országban. 

Terrynek túl kell járnia a börtönőrök eszén, hogy segítsen mostohafiának a szökésben.

Waugh számára nem lesz új terep az akciófilmek világa, hiszen az ő rendezésében készült a bemutatásra váró Feláldozh4tók is. A Breakout egyelőre nem kapott premierdátumot.

Amíg erre a filmre várunk, nem érdemes megfeledkeznünk Schwarzenegger új Netflix-sorozatáról sem, melyben szintén nem lesz hiány akcióban. A Fubar május 25-től látható a streamingszolgáltató kínálatában, az előzetesét idelent mutatjuk.

65 Fubar  (2023)

akció | kaland | thriller

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»