'Ez undorító': A Stranger Things sztárja kemény váddal illette a sajtót

Millie Bobby Brown mindössze 12 éves volt csupán, amikor a Stranger Things első évad megjelent. A színésznő februárban töltötte be a tizennyolcadik életévét, saját elmondása szerint pedig máris lát abban különbséget, ahogy a sajtó kezeli őt.

“Minden 18 évesnek meg kell küzdenie azzal, hogy eligazodjon a felnőtté válás, a kapcsolatok és a barátságok terén, és azzal, hogy szeressék, és hogy próbáljon beilleszkedni” - nyilatkozta Brown a Guilty Feminist című podcastnek.

“Ez egyszerre nagyon sok tud lenni, közben pedig próbálod megtalálni önmagad. Az egyetlen különbség az, hogy velem a nyilvánosság előtt történik mindez mindez, így ez nagyon megterhelő tud lenni” - tette hozzá a színésznő.

Brown elmondta, hogy "határozottan többet foglalkozott a szexualitással, amióta betöltötte a 18-at, határozottan látja a különbséget aközött, ahogy az emberek viselkednek, és ahogy a sajtó és a közösségi média reagált arra, hogy nagykorúvá vált.

“Úgy gondolom, hogy ennek nem kellene változtatnia semmin, de ez undorító és igaz. Ez egy nagyon jó ábrázolása annak, hogy mi folyik a világban, és hogy a fiatal lányokat hogyan szexualizálják” - mondta a színésznő, majd felidézte azt a pillanatot, amikor a média kereszttüzébe került 16 évesen, miután egy díjátadón mélyebb kivágású ruhát viselt.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»