Ezen a héten a Netflixen: 6 új film és sorozat, amit nézned kéne ezen a héten (34. hét, 2023)

Tetszik vagy sem, túl vagyunk a szokásos tűzijátékon, ami egyben azt is jelenti, hogy megállíthatatlanul robogunk kifelé a nyárból, pár hét és már szeptember van. De addig azért még maradt egy kis idő, amit a Netflix jóvoltából egy rakás új filmmel vagy sorozattal (esetleg új évaddal) tölthetünk. Mutatunk is mindjárt hat ilyen újdonságot, amire ezen a héten csaphattok le.

#6

dokumentum | sportfilm

Netflix

Ez a dokumentumfilm azt vizsgálja, hogy a legendásan kegyetlen futballedző, Urban Meyer hogyan változtatta a 2000-es évek szedett-vedett Florida Gators csapatát győzelmi gépezetté. több»

Ez a dokumentumfilm azt vizsgálja, hogy a legendásan kegyetlen futballedző, Urban Meyer hogyan változtatta a 2000-es évek szedett-vedett Florida Gators csapatát győzelmi gépezetté. Premier augusztus 22-én.
#5

valóságshow

Netflix

A sorozat öt új párral tér vissza a házasság küszöbén. Minden pár egyik partnere ultimátumot ad ki. Alig több mint nyolc hét alatt kell dönteniük, hogy összeházasodnak vagy... több»

A sorozat öt új párral tér vissza a házasság küszöbén. Minden pár egyik partnere ultimátumot ad ki. Alig több mint nyolc hét alatt kell dönteniük, hogy összeházasodnak vagy továbblépnek. A kísérletben mindegyikük választ egy új potenciális partnert, hogy megnézze, milyen lenne egy próbaházasság, mielőtt meghoznák a végső, életüket megváltoztató döntést. Premier augusztus 23-án.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Egy sikeres ügyvédet ismerhetünk meg, akinek mindene megvan, de családi átok sújtja, és kiderül, hogy a megtörés titkát egy látszólag hétköznapi köztisztviselő birtokolja. több»

Egy sikeres ügyvédet ismerhetünk meg, akinek mindene megvan, de családi átok sújtja, és kiderül, hogy a megtörés titkát egy látszólag hétköznapi köztisztviselő birtokolja. Premier augusztus 23-án.
#3

akció | dráma | fantasy

Netflix

A Ragnarök a harmadik évadban Thor (Magne) és Loki (Laurits) reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét,... több»

A Ragnarök a harmadik évadban Thor és Loki reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét, aki majd valószínűleg a világkígyóvá, Jörmungandrrá változik, aki az északi mitológiában Thor megöléséről ismert. Premier augusztus 24-én.
#2

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

Erin Carter a tökéletes életet éli Barcelonában. Tanít, boldog házasságban él férjével és gyermekével. Ám egy nap egy bolti rablás megváltoztat mindent és hamarosan kiderül, hogy Erinnek bizony sötétebb múltja van annál, amit elárul magáról. Premier augusztus 24-én.
#1

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy és Lydia állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a népszerű fiú, Andy Goldfarb és a héber iskolai dráma közéjük áll, tökéletes terveik komikusan – és meghatóan – félresiklanak. Vajon ki tudnak-e békülni időben, hogy együtt ünnepelhessék a nagy pillanatot? Premier augusztus 25-én.