A Marvel sztárja, Chris Hemsworth a Bosszúállók: Végjáték forgatása után úgy érezte, a mozgalmas év után ideje kicsit visszavonulni és több időt tölteni a családdal. Elhatározta, hogy egy évig a sajtótájékoztatókon és néhány apró-cseprő megjelenésen kívül kerülni fogja a nyilvánosságot, és komolyabb szerepet sem vállal. Az örvendetes hír bejelentésekor azonban a felesége még mit sem sejtett a színész legújabb hóbortjáról.

A Végjáték Thorjaként ismert színész szeretett volna megőrizni néhány emléktárgyat a Marvel-filmekből, választása az ikonikus kalapácsra, a Mjölnirre esett. Igen ám, csakhogy nem elégedett meg egy kalapáccsal, hanem filmenként ötöt vitt haza. Mindezt azzal tetézte, hogy a ház legszembetűnőbb pontjain helyezte el a nem túl mutatós szerszámot, amivel végleg kivívta felesége, Elsa Pataky haragját. Az elkeseredett modell így kénytelen volt bevezetni egy új szabályt: nincs több filmes kellék a házban.

Hemsworth ezt a kis nézeteltérést leszámítva maximálisan élvezi az otthon töltött időt. „Ha tíz évvel ezelőtt megkérdeztek volna, mi álmaim forgatókönyve, valami ilyesmit tudtam volna elképzelni. Most van időm kicsit leülni, amit mindenek felett élvezek és méltányolok” – nyilatkozta.

Visszatérését a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben tervezi, ami várhatóan 2021. november 3-án jelenik meg.