Idén augusztusban nem csupán a hőség izzasztotta meg rajongókat, hanem a hír is, hogy a Sony és a Marvel felmondta a korábbi megállapodásukat, és úgy döntöttek, nem készítenek több közös Pókember filmet.

Az elmúlt hetekben minden veszni látszott, a legtöbb MCU rajongó pedig búcsút is intett a hálószövő hősnek. Bár a hír csakugyan döbbenetet váltott ki az elmúlt hetekben, mindössze szeptember 27-ig kellett várni, hogy a két stúdió rendezze az ellentéteket és újra tárgyalóasztalhoz üljön.

Mindeddig azonban nem esett szó arról, hogy a jó ügy érdekében jócskán kivette a részét maga Tom Holland is. Holland a Pókember filmek produceri munkálataiban nem vett részt, a The Hollywood Reporter magazin értesülései szerint a fiatal színész maga boronálta össze Tom Rothmant, a Sony, illetve Bob Igert, a Disney elnökét, hogy újragondolják a megállapodásukat.

A fejlemények szerint a Disney 25 százalékban járul majd hozzá a Pókember 3 költségvetéseihez, majd ugyanilyen arányban részesedik a bevételből. És bár egyelőre nincsenek további információk a filmmel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk majd a Pókember harmadik részének előkészületeiről.