2019.04.10   szerző: csd   hozzászólások: 0

Már jó ideje tudható, hogy a Bosszúállók: Végjáték a maga három óra és egy perces játékidejével az eddigi leghosszabb Marvel produkció lesz. Kérdés, hogy egy ilyen epikus film vetítése közben vajon kapnak-e egy kis pihenőt a nézők.

Ezért ne menj ki a mosdóba a Bosszúállók 4 alatt a Marvel vezére szerintA kép forrása: Movieweb

A válasz persze egyszerű: nem. Bár a Végtelen háború játékideje „mindössze” két óra negyven perces volt, a dinamikusan váltogatott különböző történetszálaknak köszönhetően a film egy percnyi szusszanást sem hagyott a rajongóknak, és úgy tűnik, hogy ez a Végjátéknál sem lesz másként.

„Már többször elmondtam, a film annyira hosszú, amennyire lennie kell. Nem rajongunk a túltolt játékidőkért, de olyan filmekért igen, amelyről azt kívánja az ember, bár sose érne véget. Olyan filmeket szeretünk, amelyet már akkor tudod, hogy újra meg akarsz nézni, mielőtt véget érne, és pláne olyan filmeket szeretünk, amely alatt nem mész ki a mosdóba. Ha pedig egy film nem ilyen, addig csiszoljuk és formáljuk, amíg ilyenné nem válik. Pontosan így készült a Végjáték is.”, nyilatkozta a film kapcsán Kevin Feige, a Marvel elnöke.

Néhány rajongó ugyan érvelt amellett, hogy tartsanak szünetet a vetítés alatt, mindezt a A Birodalom visszavágra hivatkozva. Annak idején, mikor a film a mozikba került, az első vetítések alatt közvetlenül Han Solóék jelenete után, mikor sikerül meglépniük az aszteroidában lakó Exogorth féreg elől, a vetítés során szünetet tartottak.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én érkezik a mozikba, szóval mindössze két hetük maradt a hazai nézőknek, hogy minden tekintetben felkészüljenek az év egyik legjobban várt, három órás mozi élményére.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»