Ezért változtatja meg az MCU-t örökre a Marvel legizgalmasabb 2021-es filmje

Közel két év telt el úgy, hogy nem érkezett Marvel mozifilm, bár a Végjátékkal egy korszak zárult le az MCU történetében, a negyedik fázist nyitó Fekete Özvegyre pedig a tervezettnél egy évvel tovább kellett várniuk a rajongóknak.

Az új kezedet azonban számos izgalmas megjelenést tartogat, a Pókember 3 - Nincs hazaút a korábbi hírek szerint számos régi arcot felvonultat, köztük Jamie Foxx és Alfred Molina, így jó eséllyel a sztori már a multiverzumot is behozza a játékba.

A Chloé Zhao rendezésében készülő Örökkévalók azonban még ennél is izgalmasabb projektnek számít. Zhao A nomádok földjével tett szert szélesebb ismeretségre, a produkció az idei hat Oscar-díj jelölésből hármat aranyszobrocskára is váltott.

A Marvel azonban már előzetesen hatalmas bizalomban részesítette a rendezőt, aki A nomádok földje forgatásával párhuzamban készítette elő az Örökkévalókat. A hírek szerint Zhao minimálisan használ CGI technológiát a gyártás során, saját kérésére a forgatás egy egzotikus lakatlan szigeten zajlik majd, a helyszínre pedig ugyanazt a felszerelést viszi a stáb, amelyet A nomádok földje forgatásán használtak.

Bár az Örökkévalók szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy új szuperhősökkel bővül az MCU világa, akiket Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Gemma Chan és Brian Tyree Henry alakítanak.