Ezért volt boldog Matthew Perry a halála előtt a Szívek szállodája színésznője szerint

A Szívek szállodája sztárja, Lauren Graham köztudottan közeli barátságot ápolt a nemrégiben elhunyt Matthew Perryvel. 

A színésznő elmondása szerint Perry nagyon is boldog volt az elmúlt időszakban, épp emiatt még megdöbbentőbb volt számára a halálhír. “Az elmúlt évben annyira büszke volt a könyvre, amit írt, és arra, hogy hány embert érintett meg. Ez egy olyan siker volt, ami olyan szintű boldogságot adott neki, amit már nagyon régóta nem láttam benne, szóval ez egy szép emlék” - mondta Graham a CBS Mornings csütörtöki adásában.

“Még mindig sokkos állapotban vagyok. Úgy értem, ez egy igazán tragikus veszteség, gyönyörű munkásságot hagyott hátra. Ezért hálásak lehetünk, és még egyszer mondom, a könyv tényleg jelentett neki valamit, szóval ez egy igazán boldog év volt számára” - tette hozzá a színésznő.

“Senki sem nevettetett meg ennyire. Csak úgy folytak a könnyeim, patakokban. Egyszerűen olyan öröm volt a közelében lenni és a barátja lenni” - emlékezett meg Perryről Graham, akivel egyébként a 2008-as Balhés tesók forgatásán ismerkedett meg.

dráma | vígjáték

Morrie (Matthew), az aggodalmaskodó egyetemi professzor állandó állást szeretne, amihez szüksége van a szomszédban lakó főnöke jóváhagyására. Feleségével (Lauren Graham)... több»