2021.07.24   olvasottság: 3557x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Folytatjuk kultfilmes galériás rovatunkat, ezúttal minden idők egyik (ha nem a) legjobb akció sci-fije, a Terminátor 2. - Az ítélet napja került terítékre.

Ezt a 20 ritka fotót még nem láttad a Terminator 2 forgatásáról!

Ha azt kérdezzük, melyik minden idők legjobb akciófilmje, sokan valószínűleg azonnal rávágnák a választ: Terminator 2. És nem is véletlenül, James Cameron olyan kultfilmet tett le az asztalra több mint harminc évvel ezelőtt, mely máig megállja a helyét. Hiába a számos folytatás, minőségükben egyikük sem tudott felérni a nagy elődhöz. 

Meg sem tudod számolni, hányszor láttad a Terminator 2-t? Olvastál a film kulisszatitkairól? Esetleg felvételeket is láttál a forgatásról? Légy bármekkora rajongó, meg merjük kockáztatni, hogy a fenti fotók közül még Te sem láttad mindet.

Íme tehát 20 ritka fénykép Arnold Schwarzeneggerés James Cameron közös kultfilmjének forgatásáról. A galéria megnyitásához kattints a fenti képek bármelyikére!

akció | sci-fi

1997. augusztus 29-én a Skynet kirobbantotta a III. világháborút, amely 3 milliárd áldozatot követelt. A túlélőknek azonban a gépek ellen is meg kell küzdeniük. A Skynet egy... több»