Fájdalmas balesetet szenvedett Charlize Theron az új filmje forgatásán

Tom Cruise-ról mindenki tudja, hogy nem használ dublőrt, még a legveszélyesebb jeleneteket is vállalja. De talán kevesebben tudják, hogy Charlize Theron is eléggé bevállalós, ha veszélyes jelenetek forgatásáról van szó. Ezt legújabb filmje forgatásán kicsit meg is sínylette.

Charlize Theron épp a Netflix képregényfilmjén, a A halhatatlan gárdaon dolgozott, amikor az egyik jelenet felvételén baleset érte. Egy balul elsült mozdulattól elszakadt egy ín a bal hüvelykujjában. A színésznőt azonban ez sem zökkentette ki, holott a stáb tagjai többször is kérték, hogy vizsgáltassa meg, mert akár súlyos sérülés is lehet.

Ám Charlize Theron ezeket a kéréseket azzal ütötte el, hogy a forgatásból még legalább három heti munka hátra van, most nincs ideje arra, hogy az ujjával foglalkozzon. Így, bár a fájdalom elég nagy volt, a színésznő összeszorított fogakkal, de végig csinálta a forgatást.

Később aztán három kisebb műtéti beavatkozásra is szükség volt a bal kezén, de saját bevallása szerint ezt cseppet sem bánja. Theron úgy fogalmazott, a A halhatatlan gárda volt karrierje eddigi legkeményebb kihívása, és nagyon büszke a teljes csapatra, akik végig kőkeményen dolgoztak a lehető leglátványosabb akciójelenetekért.

A A halhatatlan gárda a tervek szerint július 10-én debütál a Netflixen. Egyébként Charlize Theron nem először sérül meg forgatás közben, hiszen korábban az Atomszőke szerepére való felkészülése során két fogát is kitörte.