Gore Verbinski a 2003-ban bemutatott Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka átka című rendezésével bebizonyította, hogy egy a Disney kalandparjákból ismert attrakció zseniálisan tud működni akár a nagyvásznon is.

Bár az elmúlt években a Karib-tenger kalózai franchise egy kissé ötlettelenné vált, a filmszériának ráadásul Johnny Depp távozása sem tett túl jót, a stúdió azonban már egy teljesen új koncepción gondolkodik, amelynek az első felvonása már július végén megérkezik.

Történetesen a Dzsungeltúra produkcióról van szó, amelynek munkálatai még 2018-ban vették kezdetüket, a koronavírus-járvány során kialakult helyzet miatt azonban több alkalommal is elhalasztották a premiert.

A film producere, Beau Flynn pedig egy friss interjúban igencsak megalapozta a hangulatot a bemutatóhoz. Flynn ugyanis a Disney új filmes szenzációjaként említi a Dzsungeltúrát, amely a jövőben egy monumentális filmszériává nőheti ki magát.

“Amikor először hallottam arról, hogy film készül a Karib-tenger kalózaiból, nem igazán értettem. Aztán amikor megláttam az első előzetesét, egyszerűen eldobtam az agyam. Éreztem, hogy ez valami nagyszerű dolog lesz, most pedig ugyanez volt az érzésem, amikor elolvastam a Dzsungeltúra forgatókönyvét” - mondta Flynn, majd hozzátette, hogy a Dzsungeltúra  alkotóira csakugyan hatással voltak A Karib-tenger kalózai és A smaragd románca filmek.

A premierre tehát csakugyan nem kell már sokáig várnunk, hiszen Jaume Collet-Serra rendezését idén július 29-én mutatják be a hazai mozik!