Florence Pugh kétségtelenül tündökölt, amikor vasárnap megjelent a Valentino Womenswear Fall-Winter 2023-24 divatbemutatón a Párizsi Divathéten.

A Fehér éjszakák és A csoda sztárja átlátszó fehér szoknyát viselt, amelynek hosszú hasítékát gyémántok díszítették. Pugh egy kivágott, szinte alkalmi viseletnek tűnő szürke pulóverrel egészítette ki megjelenését, amelyhez további gyémánt kiegészítők dukáltak.

Az esemény alatt a színésznő Nick Jonas, Priyanka Chopra, Guan Xiaotong, Simona Caggia és édesanyja társaságában volt látható. Florence-t legutóbb új párja Charlie Gooch író és blogger társaságában lehetett nyílvánosan látni, amint egy londoni pubban ebédeltek együtt.

A Page Six értesülései szerint Pugh és Gooch még tanulmányaik során ismerték meg egymást, noha mindez továbbra sem került megerősítésre. A színésznő egyébként még tavaly augusztusban szakított akkori párjával, Zach Braff-fal.

“Megpróbáltunk úgy különválni, hogy a világ ne tudja meg, mert ez egy olyan kapcsolat volt, amiről mindenkinek megvan a véleménye. Úgy éreztük, hogy egy ilyen dolog igazán jót tenne nekünk, ha nem emberek milliói mondanák el, mennyire örülnek, hogy nem vagyunk együtt” - jegyezte meg egy korábbi interjúban a színésznő.

Florence Pugh legutóbb a Nincs baj, drágám című filmben volt látható, idén pedig az Oppenheimerben tér vissza.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»