Folytatást kap Gerard Butler B-katasztrófafilmje, jön a Greenland 2!

Bár a bevételeit tekintve nem váltotta meg a világot, úgy tűnik mégsem volt olyan rossz befektetés a  Greenland - Az utolsó menedék. Érkezik a Greenland 2!

Folytatást kap  Gerard Butler és Morena Baccarin katasztrófafilmje, a hazai mozikban is bemutatott Greenland, a két főszereplő mellett a rendező, Ric Roman Waugh is visszatér a produkció élére. 

Ha lemaradtál volna a filmről, a sztori nagy vonalakban arról szólt, hogy egy üstökös világméretű katasztrófát okozott a Földön. A világ vezetői egy menedéket hoztak létre, mely azonban csak a kiválasztottak számára állt nyitva. A Butler által alakított mérnök és családja szintén a szerencsések között volt, azonban a Grönlandra vezető útjuk számos buktatót tartogatott. 

A folytatás történetéről egyelőre nem sokat tudni, de annyi már kiderült, hogy a korábbi biztonságosnak ígérkező menedék helyett a hőseinknek új otthont kell találniuk. 

A film forgatása jövőre kezdődik, a premierdátumot egyelőre nem tűzték ki. 

akció | dráma | katasztrófafilm | thriller

Egy magánéleti válságba jutott házaspárnak és fiuknak biztos helyre kell menekülniük a Földet és az egész emberiséget fenyegető meteoreső miatt. A világ kormányai... több»