Nem kell már sokat várniuk a rajongóknak, hogy tovább bővüljön a Star Wars franchise. Még az idén a mozikba kerül a Star Wars: Skywalker kora, a Disney+ streaming szolgáltatón keresztül pedig érkezik a The Mandalorian című sorozat.

Bár ez utóbbi szinopszisáról egyelőre nincsenek hivatalos információk, nemrég egy interjúban maga a sorozat showrunnerje, Jon Favreau árult el néhány kulisszatitkot a szériával kapcsolatban. Többek között azt, hogy korábban magával George Lucassal is beszélt a munkálatokról.

„Egy dologra felhívta a figyelmem. Azt mondta, Jon, az igazi közönsége minden mítosznak és hőstörténetnek a fiatalkorúak, mivel ők azok, akik rövidesen gyerekből felnőtté válnak, a történetek pedig egyszerűen utat mutatnak számukra, hogyan állják meg a helyüket” – mesélte Faverau.

A munkálatokban ráadásul a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is besegít. Aki amellett, hogy várhatóan szintén elkészíti a The Mandalorian egy epizódját, a hangját is kölcsönzi majd a történetben az egyik droidnak. A sorozat várhatóan ez év november 19-én érkezik majd a Disney+-on.