2019.05.14   szerző: csd   hozzászólások: 0

Mindössze egy epizód van hátra a Trónok harca záró évadából, és bár korábban hírt adtunk arról, hogy a széria további spin-offot is kap majd, az eredeti regényfolyam munkálatairól egyelőre semmit sem lehetett tudni.

George R.R. Martin elkészült a hatodik és a hetedik Trónok harca könyvvel?

George R. R. Martin szerzőként híres ugyanis arról, hogy egyáltalán nem szereti összecsapni műveit, a Tűz és jég dala hatodik és hetedik kötetének megjelenésével kapcsolatban mostanáig csakis feltételezések merültek fel.

Ian McElhinney, aki korábban Barristan Selmy karakterét alakította a sorozatban egy a napokban adott interjúban elárulta, hogy Martin nagyon is elkészült már a kötetekkel. Az, hogy eddig nem láttak napvilágot pedig lényegében egy megállapodásnak köszönhető a sorozat készítői, David BenioffDan Weiss és a szerző között, miszerint a regények addig nem kerülnének forgalmazásba, amíg a széria le nem zárul.

A Trónok harca záró epizódja a jövő hét folyamán kerül adásba, a kötetek megjelenésével kapcsolatban egyelőre azonban nincsenek további információk, mindenesetre izgalmas lehet majd a rajongók számára, miként is alakul majd a regény és a széria cselekménye, és hogy vajon melyik lezárás is sikeredik majd epikusabbra.

93 Trónok harca  (2011)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»