Guillermo del Toro már látta az Avatar 2-t, és meg is van a véleménye

Jó dolog lehet, ha az ember a világ egyik leghíresebb filmrendezője. Ha másért nem, hát azért, mert a világ más leghíresebb filmrendezői megengedhetik, hogy jóval a közönség, de még a kritikusok előtt is beüljünk a legújabb filmjükre. Így járt most Guillermo del Toro is, aki már láthatta James Cameron legújabb moziját.

Az Avatar: A víz útja előtt igen nagy kihívás áll: nem csak a kasszáknál kell jól teljesítenie, de egyrészt meg kell alapoznia a tervezett következő három folytatást, másrészt szinte kötelező felnőnie a 2009-es Avatarhoz.

Guillermo del Toro, aki megannyi klasszikus horrorfilm alkotója, a minap a Twitteren kürtölte világhírré, hogy ő bizony már megnézhette az egyébként csak december közepén mozikba kerülő Avatar 2-t. És nem csak ezt árulta el, de a véleményét is.

Ezt igen röviden úgy lehetne összegezni, hogy "mestermű". A rendező nem győzte dicsérni a filmet, amelyről úgy fogalmazott, csurig van fantasztikusan látványos jelenetekkel és érzelmekkel is. A bejegyzése egyszerre érkezett a film producere, John Landau tweetjével, amelyben azt ünnepelte, hogy a film utómunkálatainak is egy igen fontos mérföldkövéhez érkeztek, így a stáb már tényleg csak a premier előtti promócióra koncentrál.

Persze nem biztos, hogy Guillermo del Toro véleménye mindenkiével egyezni fog, de ha egy sokat megélt rendezőlegenda is csak elismerően tud nyilatkozni egy moziról, akkor azért arra tényleg érdemes odafigyelni. Ha az ő véleményére sem adunk, akkor kiére?

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»