Richard Linklater és Glen Powell új sötét vígjátékának, a Hit Mannek végre kijött az első előzetese!

A Netflix hétfő reggel mutatta be a filmből az első felvételeket, így a közönség először láthatta az őszi fesztiválkörút egyik legnagyobb várható/reménybeli közönségsikerét.

Linklater és Powell korábban már dolgoztak együtt, például az Apollo-10,5: Űrkorszaki gyerekkor című animációs filmen, amely szintén a Netflixen jelent meg.

A Top Gun: Maverick és az Imádlak utálni sikerei után Powell talán élete szerepét írta meg magának, hiszen a forgatókönyvön Linklaterrel együtt dolgozott. Hogy miért mondjuk ezt? A vígjáték a 2023-as Velencei Filmfesztivál egyik legnagyobb sikere volt, ahol a versenyprogramban játszották, majd ezt követően Torontóban és New Yorkban is sikerrel futott. 

A film június 7-én kerül a Netflixre az Egyesült Államokban és más kiválasztott országokban, előtte pedig korlátozottan a mozikban is látható lesz.

A Hit Man Skip Hollandsworth 2001-es, azonos című Texas Monthly magazincikke alapján készült, és egy houstoni rendőrt (Powell) követ, aki bérgyilkosnak álcázza magát, hogy ügyfeleket kapjon el (akik felbérelnének egy ilyen "szakembert"). Miután belekeveredik egy bizonyos nő (Adria Arjona) megmentésébe egy bántalmazó kapcsolatból, beindul a csavaros történet.

80 Hit Man  (2024)

akció | vígjáték

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.