Hamarosan a Netflixen: Végre előzetest kapott Adam Sandler sci-fije, Az űrhajós

Bár sokan irtóznak a pókoktól, Adam Sandler legújabb filmjének jó eséllyel sikerül eloszlatni ezt a fóbiát, megérkezett Az űrhajós magyar előzetese.

Johan Renck rendezése a jövő hónapban debütál a Berlini Filmfesztiválon, hamarosan pedig a Netflixen is elérhetővé válik. A történet szerint hat hónappal küldetésének megkezdése után Jakub, az űrhajós azzal kénytelen szembesülni, hogy felesége talán már nem is várja őt odahaza. A férfi kétségbeesetten próbálja helyrehozni a dolgot Lenkával (Carey Mulligan), ebben pedig egy titokzatos idegen lény lesz a segítségére.

“Szeretnék segíteni az érzelmi zavarodban” - mondja Hanuš, akinek Paul Dano kölcsönzi a hangját. A film forgatókönyvét Colby Day és Jaroslav Kalfar fejlesztették, produceri teendőket pedig Channing Tatum látta el.

A film további főszerepeiben érkezik Isabella Rossellini, Kunal Nayyar, Sinead Phelps és John Flanders. Az űrhajós márciusban debütál a Netflixen.

dráma | kaland | sci-fi

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»