Három lányát menekítette ki az égő házukból a Grace klinika sztárja

A Grace klinika színésznője, Caterina Scorsone elárulta, hogy ő és három kislánya megmenekült a haláltól, amikor kaliforniai otthonukat elborították a lángok.

A 41 éves, torontói születésű színésznő hétfőn az Instagramon részletezte a tragikus eseménysorozatot, amelyben állatai elpusztultak, családja pedig majdnem életét vesztette.

A háromgyermekes anyuka - akinek lányai a 10 éves Eliza, a hatéves Paloma 'Pippa' Michaela (aki Down-szindrómával él) és a hároméves Lucky a volt férjével, Rob Giles-szal - egy sor fotót osztott meg, amelyeken a Pasadenában található Poppy Peak Drive-i rezidencián keletkezett károk láthatóak.

"Néhány hónappal ezelőtt leégett a házam" - írta Scorsone - "Szívszorító módon mind a négy háziállatunkat elvesztettük. Még mindig gyászoljuk ezt a veszteséget, de szerencsések vagyunk, hogy egyáltalán szerethettük őket'.

Scorsone, aki Dr. Amelia Shepherd szerepét játssza az ABC sorozatában, leírta, mennyire hálás volt, hogy megmenekült otthonából, amelyet a Zillow-on 2 247 900 dollárra értékeltek.

"Miközben a gyerekeimet lefekvéshez készítettem és befejeztem a fürdetést, a füst elkezdett felszivárogni a kád körüli habarcson keresztül" - mondta - "Amikor lenéztem a folyosóra, már egy sűrű fekete füstfolyó alakult ki, és betöltötte a házat."

Scorsone így folytatta: "Egy dolog van a tüzekkel kapcsolatban: gyorsan történnek. Körülbelül két percem volt arra, hogy kivigyem a három gyerekemet a házból, és kevesebb, mint egy cipővel a lábunkon menekültünk meg. De kijutottunk. És ezért örökké hálás leszek."

A színésznő azt írta: "Köszönöm a gyerekeim iskolájából a többi szülőnek, akik játékokat és könyveket küldtek, a barátaimnak a @greysabc-nél és a @shondalandnál, akik ruhákat és felszereléseket küldtek, a nővéreimnek, akik iderepültek, hogy a logisztikát kezeljék, hogy a gyerekeimmel lehessek."

Scorsone, aki 198 epizódban szerepelt Shonda Rhimes drámájában, elmondta, hogy felbátorította a közösség reakciója a pusztító tűzvész után.

"Ez nem egy tűzről szóló poszt. Ez a poszt a közösségről szól. Ez egy szerelmes levél a hihetetlen emberekhez, akik megjelentek, és hihetetlen módon segítettek. Köszönöm a tűzoltóknak és a nyomozóknak. Köszönöm a szomszédomnak, aki válaszolt a kétségbeesett kopogtatásunkra az ajtaján."

"Azt tanultuk, hogy az egyetlen dolog, ami számít, azok az emberek (és lények), akiket szeretsz" - mondta Scorsone -  "Az egyetlen dolog, ami számít, az a közösség. Enélkül nem lennénk itt, és ezért nagyon hálásak vagyunk."

Az érzelmes posztot így zárta: "Íme néhány fotó, hogy tisztelegjünk a hely előtt, amit egykor otthonunknak hívtunk, hogy elbúcsúzzunk az állatoktól, akik annyira szerettek minket, és hogy megünnepeljük, hogy megmaradt az egyetlen dolog, amire valaha is szükségünk volt: egymás."

Scorsone több kollégája is támogatásáról biztosította a színésznőt.

A Grace klinika című sorozatban szereplő kollégája, Chris Carmack a következőket írta: "Remélem, soha nem kell ilyesmivel szembesülnöm... de ha mégis, remélem, követni tudom a példádat a kegyelemről a szörnyű körülmények között... szeretettel gondolok rád és a családodra."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Caterina Scorsone (@caterinascorsone) által megosztott bejegyzés