Csaknem 5 perces álló ovációval fogadták a Velencei Filmfesztiválon Olivia Wilde Nincs baj, drágám című rendezését.

A film főszerepét alakító Florence Pugh Budapestről érkezett a bemutatóra a Dűne 2 forgatásáról. Bár a Nincs baj drágám már most kisebb port kavart maga körül az explicit tartalma miatt, Pete Hammond, a Deadline munkatársa kritikájában Wilde filmjét "cukormázas pszichológiai thrillernek" nevezte, amely "a nők testét irányító férfiak által kiváltott terrorról" szól.

A bemutatót követően pedig kétségtelenül mindenki Harry Stylesra figyelt, aki Nick Krollnak adott egy csókot. Harry és Nick, akik mindketten boldognak tűntek, meg is ölelték egymást, miközben a jelenlévők ujjongtak is körülöttük.

Styles a zenei pályafutása mellett színészként is képes bizonyítani tehetségét, a Christopher Nolan rendezésében készült Dunkirk után ugyanis a Nincs baj drágámban látható a második komolyabb szerepe. A film szeptember 22-én érkezik a hazai mozikba.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»