HBO Max: Ezekről a megjelenésekről nem érdemes lemaradnod 2023-ban

A következő hónapok is bővelkedik friss megjelenésekben az HBO Max. A teljesség igénye nélkül íme néhány kiemelt cím.

#7

75 Twisted Metal  (2023)

(6) (2)

akció | kaland | vígjáték

HBO Max

Egy motoros srác új esélyt kap egy jobb életre, de csak azzal a feltétellel, ha egy titokzatos küldetés keretében sikeresen kézbesít egy csomagot egy posztapokaliptikus... több»

Premier: ősz HBO MAX, 10 részes sorozat Poszt apokaliptikus akció-vígjáték a méltán népszerű Playstation játék alapján. Főbb szerepben Anthony Mackie, Thomas Haden Church és Stephanie Beatriz.
#6

60 A kör bezárul  (2023)

(2)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max | Netflix

Egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több személyt és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. több»

Premier: július 13. HBO MAX, a 6 részes sorozat hetente 2 epizóddal jön Steven Soderbergh sorozatában egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több karaktert és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. Főbb szerepekben Zazie Beetz, Claire Danes, Timothy Olyphant, CCH Pounder és Dennis Quaid.
#5

83 Harcos  (2019)

(8) (3)

akció | dráma | krimi | történelmi

HBO Max | Netflix

Egy fiatal harcművész érkezik San Franciscóba Kínából a polgárháború után, és rögtön a kínai negyed Ton háborújában találja magát.  több»

Premier: június 29. HBO MAX, a 10 részes sorozat 3 epizóddal indul, majd hetente egy rész jön A Harcos San Francisco kínai negyedében játszódik a polgárháború utáni időkben. Egy tehetséges fiatal harcművész történetét meséli el, aki nemrég érkezett Kínából, és hamarosan a negyed véres tongháborúinak kellős közepén találja magát. Az új évadhoz csatlakozik a harcművész legenda és filmsztár, Mark Dacascos (John Wick 3., Könnyező harcos) is.
#4

dokumentum

HBO Max

A sorozatban azokat a folyamatokat és technológiákat ismerhetjük meg, amelyek segítségével azok a tárgyaink készülnek, amiket hétköznapjaink során gyakran használunk. több»


Szereplők: Csaba Gyetván
Premier: június 25-én új rész Discovery a csatornán A Discovery csatorna egyetlen magyar gyártású sorozata, amely stabilan az egyik legnézettebb tartalom a csatornán: 50%-al magasabb átlagnézettséget ért el (AMR abs), mint a főműsoridő átlaga. A havonta új epizóddal jelentkező sorozat a bennünket körülvevő világ mindennapi csodáit mutatja be.
#3

57 És egyszer csak…  (2021)

(13) (5)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

A sorozat Carrie, Miranda és Charlotte életét követi nyomon, akik kapcsolata és barátsága már a 30-as éveikben összetett volt, és most, amikor az 50-es éveiket tapossák, egy... több»

Premier: június 22. HBO MAX, a 11 részes sorozat dupla epizóddal indul, majd hetente 1 rész érkezik A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják megérteni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még a korábbinál is sokkal komplikáltabb.
#2

dokumentum

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Robert Downey Jr. és egy szakértői csapat azon dolgozik, hogy hat klasszikus autót restauráljanak Robert saját gyűjteményéből, miközben megpróbálják környezetbarátabbá tenni... több»


Szereplők: Robert Downey Jr.
Premier: június 22. HBO MAX, a 6 részes sorozat dupla epizódokkal érkeznek hetente az HBO Maxra. Robert Downey Jr. imád klasszikus autókat restaurálni. De elkötelezte magát az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett is. Ezért a jövőbe repíti szeretett régi autóit, gyorsabbá, erősebbé és hatékonyabbá teszi őket, miközben a lelkük is megmarad. 
#1

dokumentum

HBO Max

A sorozatban betekintést nyerhetünk Finnország női politikusainak mindennapjaiba és életébe. több»

Premier: június 9. HBO MAX, a 3 részes sorozat összes epizódja elérhető lesz a premier napján A dokumentumfilm-sorozat közeli bepillantást nyújt kivételes politikusok példátlan időkben élt életébe. Bemutatja a finn kabinet női tagjait a közéleti szerepeik mögött, és kitér a kiszolgáltatottság és a nyitottság pillanataira is.