Henry Cavill kiszállt a Vajákból, és Superman visszatérése a Black Adamba is elmarad. De attól, hogy a brit színész elvesztette két legikonikusabb szerepét, még nem jelenti azt, hogy nincs munkája - épp ellenkezőleg!

Cavillt az elkövetkezendőkben néhány rendkívül izgalmas projektben láthatjuk majd viszont. És, nem titok: a színész hű marad az akció, a fantasy és a sci-fi iránti vonzalmához. Azaz, a #kockákkirálya tovább hasít!

Leghamarabb két kémes filmben láthatjuk majd kedvencünket. Az alkotások utómunkálatai javában zajlanak, a filmek 2024 folyamán debütálnak majd a tervek szerint.

Lássuk tehát azokat az izgalmas projekteket, melyekben az ikonikussá vált brit színészt viszontláthatjuk a következő években!

1. Argylle

Elly Conway azonos című könyve alapján a Kingsman: A titkos szolgálat rendezője, Matthew Vaughn egy szuperkém (Henry Cavill) történetét meséli el, aki emlékezetkiesésben szenved, és ezért azt hiszi magáról, hogy ő egy bestseller kémregény szerző. Miután visszatér az emlékezete, bosszúhadjáratra indul. Az Argylle 2024. év elején debütál majd, és a filmben olyan sztárokkal találkozhatunk még, mint John Cena vagy Samuel L. Jackson.

2. The Ministry Of Ungentlemanly Warfare

A film egy titkos szervezetről szól, amely a második világháború alatt felveszi a harcot a nácik ellen. A rendező Guy Ritchie (Reméljük, ezúttal újra sikerül megugrania a saját maga által magasra tett mércét, amit legutóbb az Úriemberekkel állított fel!) és Henry Cavill mellett számos más sztár is szerepet kapott, mint például Henry Golding, Alan Ritchson és Eiza González.

Rebesgetik, hogy Ritchie és Cavill egy másik közös projektet is terveznek majd, annyira jól kijöttek egymással a film forgatása során. Ebben újra feltúnik majd Eiza González és Jake Gyllenhaal neve is felmerült. 

3. The Rosie Project

Ez valami egészen szokatlan, ugyanis egy romantikus vígjátékról beszélünk, amelyben egy professzor beleszeret egy olyan nőbe, aki valójában nem felel meg az álomnőről alkotott elképzeléseinek. Várjuk ki, hogy tényleg lesz-e valami a filmből. A projekt egy ideje ugyanis megrekedt a fejlesztési fázisban és Henry Cavillt is évekkel ezelőtt castingolták a filmhez.

4. Highlander remake

Már két évvel ezelőtti hír, hogy Cavill szerepet vállal a John Wick készítője, Chad Stahelski által készített Highlander remake-ben. Ez vigasz lehetne minden Cavill távozását gyászoló Vaják rajongónak.  A legutóbb 2022 augusztusában került szóba a projekt, ekkor Chad Stahelski még nagyon optimista volt.

5. Warhammer 40,000 sorozat

 A Warhammer 40K asztali játék adaptációját az Amazon Prime Video számára 2022 decemberében jelentették be, és ennél egyelőre nincs is sokkal több infó a projektről. Annyit tudunk, hogy Cavill nem csak szereplőként, hanem producerként is kiveszi részét a munkálatokból - elvégre hatalmas rajongója az univerzumnak, és szeretné, ha megfelelően adaptálnák.

+1 Mass Effect sorozat

E körül a projekt körül rengeteg a kérdőjel. Az eredetileg filmnek tervezett Mass Effect adaptációból mára sorozat terv lett és úgy tudni, az Amazon Prime Video számára készül majd. A projekt bejelentése már jó ideje megtörtént, és Cavill részvételéről semmi megbízhatót nem tudni. Cavill azonban kijelentette, hogy szívesen részt venne az ünnepelt szerepjáték-sorozat filmváltozatában...