Egyelőre kérdéses, elkészülhet-e valaha Az acélember folytatása, amelyben maga Henry Cavill is visszatérhet Superman szerepében. A rajongók lelkesedése határtalan.

2022.01.21   olvasottság: 33121x   szerző: csd  

Zack Snyder, Az acélember, a Batman Superman ellen, illetve Az Igazság ligája eredeti rendezője osztott meg egy korábban nem látott képet a 2011-es szereplőválogatásról, amelyen Cavill a hetvenes évekből ismert, Christopher Reeve által is viselt Superman öltözéket viseli.

Mindez már önmagában is különlegesnek számít, szemmel láthatóan azonban Cavillnek még jócskán magára kellett pakolnia némi izmot, hogy csakugyan munkába állhasson.

“Talán kissé viccesen festett, de emlékszem, hogy senki sem nevetett, amikor kijött az öltözőből, pedig komoly mezőny versengett a szerepért. Henry felvette a ruhát, a nyugalom és a magabiztosság pedig elképesztő volt, ami belőle áradt. Nem mondhattam mást, hogy valóban ő Superman” - nyilatkozta korábban Snyder.

Az Igazság Ligája rendezői változatára szintén jó néhány évet vártak a rajongók, a film tavaly debütált (és jelenleg is nézhető) az HBO GO-n.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Sötét árnyak gyülekeznek, amelyek az emberiség számára is elhozhatják a végítéletet. Bruce Wayne egy szuperhősökből álló csapatot próbál összeállítani, akik az utolsó... több»