Hivatalos, jön a Beetlejuice 2, az egyik legfelkapottabb színésznő lehet a főszerep nagy esélyes

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy elkészül a kultikus Beetlejuice folytatása.

A stúdió a CinemaCon 2023 rendezvényen tartott panelbeszélgetésén jelentette be, hogy elkészül a folytatás, amelynek élére Tim Burton került. Bár egyelőre kérdéses, mikor is jelenhet majd meg a produkció, az mindenesetre már most tudható, hogy a film főszerepére a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is jó eséllyel pályázhat.

A tárgyalások jelenleg is zajlanak, amennyiben pedig megállapodás is születik, úgy Ortega alakítja Lydia Deetz lányát a történetben. Korábban már azzal kapcsolatban is röppentek fel híresztelések, hogy a tényleges munkálatok május végén kezdődnek Londonban.

Egyelőre az sem került megerősítésre, hogy Michael Keaton is visszatér a címszerepben, esetleg Johnny Depp venné át tőle a stafétát. A Beetlejuice 2 cselekménye egyébként az immár szellemként élő Barbara és Adam Maitland történetével kezdődik, akik egykori lakóhelyükön ragadtak kísértetként, akik kétségbeesésükben mindent megtesznek, hogy egykori otthonukba új lakók érkezzenek.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»